The Municipal Port Fund of Aegina invested in Successful Marina Management System

Είδηση όπως αναρτήθηκε στο portal ειδήσεων http://www.aeginaportal.gr:

 

 

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Εγκαταστάθηκε λογισμικό για την ηλεκτρονική διαχείριση του λιμένα της Αίγινας.

 

Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 15:56

Ένα ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του κεντρικού λιμένα της Αίγινας, αλλά και των υπολοίπων μικρότερων - περιφερειακών λιμανιών που ανήκουν στην εποπτεία και την ευθύνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου εγκαθίσταται αυτές τις ημέρες και θα τεθεί σε λειτουργία το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για software το οποίο διαχειρίζεται μία σειρά από μεταβλητές, παρέχοντας ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα των χαρακτηριστικών του λιμανιού, όπως η πληρότητα, η κίνηση των σκαφών, οι θέσεις, οικονομικά δεδομένα κτλ.

 

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Εγκαταστάθηκε λογισμικό για την ηλεκτρονική διαχείριση του λιμένα της Αίγινας.

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να ξεκινήσει το βίντεο.

 

Το ίδιο λογισμικό χρησιμοποιούν αρκετές από τις μεγάλες μαρίνες της χώρας μας και η αξιοποίησή του αναμένεται να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στη διαχείριση του λιμένα της Αίγινας. Για τη συνεργασία του με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, αλλά και για τις δυνατότητες που παρέχει το σύστημα, μίλησε σήμερα στο Aegina Portal ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Successful Software κύριος Γιάννης Μπαρµπανάς, που είναι και ο κατασκευαστής του λογισμικού.

Πνευματικά δικαιώματα http://www.aeginaportal.gr

 

Click on this link to learn more about the Successful Software's comprehensive management solution that is designed especially for Municipal Port Funds (ΟΠΣ Λιμενικών Ταμείων).

You can contact Mr. John Barbanas from Successful Software here.